Toppkokkens junkfood: lapskaus

Ylajali-sjef Even Ramsvik tar lapskausen tilbake.Even Ramsvik (1983): Driver restaurant Ylajali på St. Olavsplass i Oslo.Har VM-Gull og OL-gull med Kokkelands-laget, to sølv i Årets kokk. Hartidligere jobbet på blant annet Palace grill, Oscarsgate og GastronomiskInstitutt. Norges trauste tradisjonsrett. I dag mest konsumert imasseprodusert form fra Fjordland. Den VM-gullmedalje-dekorterte kokken EvenRamsvik ble utfordret til å gi den brune lapskausen nytt liv: Hva er ditt forhold til lapskaus? – Restemat. Det er i utgangspunktet mine tanker rundt lapskaus. En rettlaget av søndagssteka eller annet kokekjøtt, mekka sammen til en brun lapskausdagen etter. Fortell om din tolkning her. – Smaksmessig er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X