Tama Sumo på Jaeger

Fredag12. oktober. 23.00.
Jaeger

Vimå ærlig innrømme at vi trodde i et drøyt år at Tama Sumo var en mann, fordi vikun har sett henne spille i dunkel belysning på technohovedkvarteret Berghain,men nå har det kommet oss for øre at det er en kvinne vi har med å gjøre, såbeklager det Tama, men den korte sveisen gjør deg ingen tjenester. I stedetskal du få æren av å sette i gang en lang rekke av berlinske technobookingersom besøker hovedstaden, alle med Berghain-tilhørlighet. Festen begynner 12.oktober og kulminerer med Nick Höppner, Cassy og Ben Klock i november. Jeej!

Også denne gangen har vi fått tak i noen billetter til deg. Så hvis du er lysten på en kveld med berlinertechno er det bare å sende inn en mail merket “Tama Sumo” med fullt navn og mailadresse til konkurranse@nattogdag.no for å være med i trekningen.

ID:23 ÅR

X