Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter P3-sjef Mats Borch Bugge

[6] Du er musikksjef i landets viktigste radiokanal, men du har aldri laget musikk eller radio før. Så hva er egentlig kompetansen din? [1] Ikke si Platekompaniet. – Genuin musikkinteresse fra jeg var et lite barn. Jeg har alltid konsumert mye musikk, både live og for meg selv. Og så har jeg spilt i band. Rent formelt har jeg sos.ant og filmvitenskap fra Blindern. Jeg mener at de beste musikkfolka ikke nødvendigvis har studert musikk og gått på musikkonservatoriet. [6] Hvorfor ikke? Kan jo ikke skade? – Skal man behandle musikk som populærkultur så er man nødt til å ha en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X