Miguel i Kirka

Miguel kommer til Oslo i februar.embed:http://www.youtube.com/watch?v=8dM5QYdTo08Det er uvanlig gode kår for soul og R&B om dagen, spesielt i hovedstaden, hvor en rekke av sjangerenes beste artister både allerede har vært, og planlegger å ta turen videre utover de neste månedene for å gi oss våte konsertgulv.En av de kanskje mest etterlengtede navnene ble endelig offentliggjort tidligere i dag, da det ble kjent at selveste "Adorn"-makeren Miguel kommer til Oslo med sin trusefjernende og særdeles kåthetsskapende katalog. En konsert mange av oss takket de høye makter for, og som passende nok vil bli “unfanget” i Kulturkirken Jacob. Enkelte rynket likevel på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X