Miguel i Kirka

Miguel kommer til Oslo i februar.embed:http://www.youtube.com/watch?v=8dM5QYdTo08Det er uvanlig gode kår for soul og R&B om dagen, spesielt i hovedstaden, hvor en rekke av sjangerenes beste artister både allerede har vært, og planlegger å ta turen videre utover de neste månedene for å gi oss våte konsertgulv.En av de kanskje mest etterlengtede navnene ble endelig offentliggjort tidligere i dag, da det ble kjent at selveste «Adorn»-makeren Miguel kommer til Oslo med sin trusefjernende og særdeles kåthetsskapende katalog. En konsert mange av oss takket de høye makter for, og som passende nok vil bli “unfanget” i Kulturkirken Jacob. Enkelte rynket likevel på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.