Grenseløs

Laura sørger for en arena til rimsmedenemens hun selv uttrykker seg både litterært og billedlig.Målet er å fjerne grensene og distansennordmenn har til hverandre, hun tror vi har mye mer på hjertet enn viuttrykker. Nå er hun i gang med Poesi Slam for tredje året på rad, studererkunstfoto på Norsk Fotofagskole og har utstillingen Borderline PT2 i november.Alt dette i en alder av tjue. Hei, Laura! Jobberikke du litt for NATT&DAG?– Hei! Hehe jo. Også er jo du og jeg venner.Så flott, daunderbygger vi bare de løse teoriene om at vi kun gjør saker på stallbrødre ogandre løse feller! Du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X