Fashionrave på Ballroom

Kleskjeden Urban, Dex (fra VGTV-serien Dexpedition) og Fab (sidekicken til Dex fra VGTV-serien Dexpedition) inviterte til rave, kremt, førpremiere på Dexpedition Sesong 2, samt en sniktitt på den nye kolleksjonen som gutta har gjort i samarbeid med Urban.…Bla nedover for å se hotte modellgutter knipset både rett forfra OG I FROSKEPERSPEKTIV!Vi var der. Det var (det som føltes som) ett hundre tusen andre også.Her er et lite utvalg av bildene vi tok. Bildene ligger også på facebook da : Tagg deg selv her!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X