Vil du spille på Trondheim Calling?

Fjorårets Trondheim Calling huset blant annet Highasakite, Eye Of Horus, The South, Angelicas Elegy, Bad Spit, Conurbia, Sigurd Julius og Blomst. Festivalen ble utsolgt begge dager - nå utvides den med en ekstra dag. Vil du spille?TrondheimCallingLive arrangeres for tredje gang, 24-26. januar 2013. Neste års festival og konferanse ekspanderer med en dag til, for å få plass til enda mer innhold for deltagende artister og delegater.Festivalen er todelt med en konsertdel og en konferansedel, og alle artister som spiller påTrondheimCallingLive får tilgang til konferansen. Konferansen inneholder blant annet suksessenTrondheimTalking, der band og artister får mulighet til å snakke med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X