Vil du spille på Trondheim Calling?

Fjorårets Trondheim Calling huset blant annet Highasakite, Eye Of Horus, The South, Angelicas Elegy, Bad Spit, Conurbia, Sigurd Julius og Blomst. Festivalen ble utsolgt begge dager – nå utvides den med en ekstra dag. Vil du spille?TrondheimCallingLive arrangeres for tredje gang, 24-26. januar 2013. Neste års festival og konferanse ekspanderer med en dag til, for å få plass til enda mer innhold for deltagende artister og delegater.Festivalen er todelt med en konsertdel og en konferansedel, og alle artister som spiller påTrondheimCallingLive får tilgang til konferansen. Konferansen inneholder blant annet suksessenTrondheimTalking, der band og artister får mulighet til å snakke med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.