Ultimafestivalen på Black Box teater

Black Box teater 6.-15. september21 år er gått siden Ultima Contemporary Music Festivals fødsel. Sidenden gang har festivalen markert seg som en svært viktig arena forsamtidsmusikken og andre relevante kunstformer og er i dag Nordens størstesamtidsmusikkfestival. 6.-15. september fylles Oslos konsertarenaer, klubber,museer, industrilokaler, butikkområder og friarealer nok en gang avsamtidsmusikk i alle dens ulike former. Og nok en gang sørger stiftelsesmedlemBlack Box teater for at teatret og scenekunsten også får sin rettmessige plassi samtidsmusikken. I år består programmet i tre forestillinger av henholdsvis HeineAvdal & Yukiko Shinozaki, Krakk Noir og Mia Habib & Timo Kreuser. Avdal/Shinozakisøker i sin forestilling Nothings […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X