SønDagsmat: MTV RiFF RaFF eR KUL

Fremover på NATT&DAG vil det hver søndag bli servert Søndagsmat! For deg som er sulten på mata greier.Har du hørt om rapspillets Danser med Ulver?NYtimes kalte han samtidskunst etter en konsert på Manhattan forrige torsdag der han startet med en 20minutters pressekonferanse som en del av opptreden. Viktige spørsmål som “Is riff raff gonna bring the rice out” ble spurt og besvart “Rice shall be brought”. “Ris” er selvfølgelig egenlagd sleng som RiFF RaFF prediker og betyr kokain.embed:http://www.youtube.com/watch?v=ReMG-e562lgDet tar han ikke mer enn ti sekunder ut i videoen før han viser hva det går i ved å sniffe en linje […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.