Smil og Gift møter Charlotte Thorstvedt

[6] Sorry, vi har ikke noe metamf her på huset, så håperc ava er bra nok for deg? – Hæ? What? Hva sier du nå? [6] Sorry, vi har ikke noe metamf her på huset, så håper cava er bra nok for deg? – Cava holder i massevis. Skråstrektitteldronningen over alle skråstrektitler: Programleder/dj/produsent/fotballdatter/blogger/sosialantropolog/klesdesigner/Kjendis.no-erklærtkunstner/hobbyfotograf/maneater/modell/nyutnevnt sjefredaktør for musikknettmagasinet Hissig. [1] Hva vil du helst at vi skal kalle deg# MTV- Charlotte, X-factor-Charlotte, DJ-Charlotte, BikBok-Charlotte, kjendis.no-erklært-kunstner-Charlotte, eller bare hore? Og med hore mener vi ikke nødvendigvis en jente som ligger med menn for penger, det kan også være en som lever av mediaoppmerksomhet. – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X