Ricardo Villalobos på Jaeger

Fredag 7. september. 23:00 Jaeger Chileneren skulle egentlig spille på Jaeger i mars, men måtte avlyse en helturné på grunn av ryggproblemer. Sånn går det når en høy og tynn mann skal bærerundt på tunge platebagger hele tiden. Nå er han tilbake i slag etter noenrunder med fysio, og stiller forhåpentligvis i Grensen 7. september. Fyren harikke vært veldig profilert på utgivelsesfronten de siste årene, men nå er hanomsider tilbake med nytt album, Dependant And Happy, som er ute nå på femdobbelvinyl. Legendestatus har han likevel fått, takket være hard DJ-jobbing helekloden rundt. To ganger har han blitt kåret til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X