Oslo soul experience – To ganger i september!

LØRDAG 8. SEPTEMBER OG LØRDAG 29.SEPTEMBER. 22.00. LEILIGHETENSeptember er en ny kjip periode påklubbfronten (minus Villalobos på Jaeger), men heldigvis stiller noen gamlehelter opp og redder høsten, to ganger. Alltid lavprofil, alltid høy kvalitet,Oslo Soul Experience durer videre. Det er som å komme hjem, hjem til dinyo-mama-bestemor i leiligheten på Rockefeller som drikker øl og lager sammedigge soul-kake hver gang. De trenger ikke forandre en dritt, så lenge degraver dypt i plagebaggen hver gang. Kan noen gi dem Kongens fortjenestemedaljei gull og nøkkelen til byen snart? CC: 50,-ID: 20 ÅR

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X