Multiplicity, Forms of Silence and Emptiness

Den norske opera og ballett. Fra 22. septemberDa den prisbelønte spanske koreografen Nacho Duato gjordeverket Mesteraften 2009 i samarbeidmed Nasjonalballetten hevdet Vårt lands anmelder at “om man kunne se musikk,måtte det være i Operaen lørdag”. Fra 22. september blir det angivelig mulig åigjen å kunne se musikk – denne gangen musikk signert Johann Sebastian Bach.Forestillingen Multiplicity, Forms ofSilence and Emptiness er nemlig en koreografisk refleksjon og hyllest overkomponistens musikk og liv. Duato har tatt utgangspunkt i hendelser i Bachsperson og hendelser i hans liv og har oversatt de barokke komposisjonene tilsitt flytende og gripende dansespråk. Den spanske koreografens stil betegnes […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.