Multiplicity, Forms of Silence and Emptiness

Den norske opera og ballett. Fra 22. septemberDa den prisbelønte spanske koreografen Nacho Duato gjordeverket Mesteraften 2009 i samarbeidmed Nasjonalballetten hevdet Vårt lands anmelder at “om man kunne se musikk,måtte det være i Operaen lørdag”. Fra 22. september blir det angivelig mulig åigjen å kunne se musikk – denne gangen musikk signert Johann Sebastian Bach.Forestillingen Multiplicity, Forms ofSilence and Emptiness er nemlig en koreografisk refleksjon og hyllest overkomponistens musikk og liv. Duato har tatt utgangspunkt i hendelser i Bachsperson og hendelser i hans liv og har oversatt de barokke komposisjonene tilsitt flytende og gripende dansespråk. Den spanske koreografens stil betegnes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X