Mick Harvey

Torsdag 13. september. 22.00. MONOVi var egentlig veldig hyppe på å hamed Reigning Sound på Mono her, men det ble utsolgt på mindre enn en dag, så vigår for denne i stedet. Du har kanskje ikke hørt om fyren, men han har hatt enfinger med i spillet i nesten alle favorittalbumene dine. Mick Harvey var en avNick Caves slemme frø frem til 2009, og spilte også gitar og trommer i de totidlige Cave-projektene The Boys Next Door og The Birthday Party. Det sisteåret har han høstet ros og priser for jobben han gjorde på PJ Harveys glimrendeLet England Shake-plate. Nå […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X