Hør The xx´nye album gratis

Non-profit-organisasjonen, radioprogramformidleren og tastemakeren NPR (National Public Radio) ligger et progressivt hode foran alle oss andre. På deres nettsider har man nemlig mulighet til å streame album i sin helhet før de slippes - uten reklameavbrudd. Nå kan man for eksempel streame XX´ etterlengtede andrealbum “Coexist” - som for øvrig innfrir og vel så det, Cat Powers slå-opp-plate “Sun”, Animal Collectives koko (om det er 'koko' med negative eller positive konnotasjoner, har jeg enda ikke gjort meg opp en mening om) “Centipede Hz”, Avette Brothers' “The Carpenter” ogDavid Byrne og St. Vincents samarbeidsprosjekt (konstolasjonen Byrne og St. Vincent er visstnok […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.