Gallows på John Dee

Mange var skeptiske da Frank Carter gaseg som Gallows-vokalist, og ble erstattet med tidligere Alexisonfire-vokalistWade MacNeil, men liveshowene etter han tok over har vært overbevisende, og 11.september, før denne konserten, kom første skiva med MacNeil som vokalist,den tredje totalt. Konserten på toppen av Slottsfjell i sommer viste at defortsatt står som et av englands aller beste nye punkband, men de kommer til ågjøre seg enda bedre på en tettpakket klubbscene.Mandag 24. september på John Dee. Vil du ha gratis inngang for deg og en venn? Send oss en e-post til konkurranse@nattogdag.no med navnet ditt. Merk den “Gallows”, så er du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.