Gallows på John Dee

Mange var skeptiske da Frank Carter gaseg som Gallows-vokalist, og ble erstattet med tidligere Alexisonfire-vokalistWade MacNeil, men liveshowene etter han tok over har vært overbevisende, og 11.september, før denne konserten, kom første skiva med MacNeil som vokalist,den tredje totalt. Konserten på toppen av Slottsfjell i sommer viste at defortsatt står som et av englands aller beste nye punkband, men de kommer til ågjøre seg enda bedre på en tettpakket klubbscene.Mandag 24. september på John Dee. Vil du ha gratis inngang for deg og en venn? Send oss en e-post til konkurranse@nattogdag.no med navnet ditt. Merk den “Gallows”, så er du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X