Flying Lotus og Dirty Projectors

To musikkvideoer og en remix som stikker seg ut i alt det intetsigendedu kommer til å scrolle gjennom (og glemme) på internettet i dag:

I påvente av Flying Lotus’ albumUntilThe Quiet Comeskan manallerede nå få med seg snutter av albumet via denne kortfilmen regissert avKahlil Joseph. Filmen er en estetisk odysse gjennom et fattig nabolag iLA (med all volden som måtte høre til), og om man i noen grad kan forestilleseg det fungerer den litt som kortversjonen avBoyzn the Hood,filmet medinstagram-filter tolket gjennom lyrisk dans. Ja – jeg ser også for meg Ice Cubepå tåspissene nå.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=-pVHC1DXQ7U

Dirty Projectors har også nylig sluppet en kortfilm – skrevet ogregissert av frontfigur Dave Longstreth. Og om Longstreth ikke allerede varkjent for å male med bred pensel, befester han sin posisjon somaudiovisuell estetiker og visjonær gjennomHiCustodian. Tyve minutter meddrømmeaktige scener ala Stanley Kubrick, Kanye West på sitt aller mestmegalomane og David Lynch (floskel-alert). Filmens lydspor er et sammensuriumav gammelt materiale og nye sanger fra sistealbumetSwingLo Magellan, hvor noen er tolketpå nytt. Grandiost, poetisk, og litt utenom fortellerstrukturens allfartsvei.Som balsam for sjelen.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=vncbG-QJlng

Sjekk forresten også ut Fly LosBingeEating Without You, en remix av FrankOceansThinking ’Bout You.Er egentlig uttalt kategorisk motstander av denne klamme analogien, mendet er som å høre Ocean, bare på kokain. Toppstuff!

X