Doffs Poi – Blue Sky (Video)

Doffs Poi er tre superhelter som selv mener å leke i krysset mellom Charlie Chaplin og King Crimson. Ja, du vet vel avdetkrysset?Nå er de i gang med låtskriving og innspilling av debutskiva som er planlagt å komme høsten 2013.Før den tid er de nå ute med splitter ny og ganske deilig video til låta “Blue Sky” fra deres selvtitulerte debut EP.Videoen er regissert av Theis Mølstrøm, Marie Boye Thomsen & Cille Hannibal.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X