120 Days – The End

NB: MØTEPLIKT! 120 Days gir seg etteret drøyt tiår, og spiller sin aller siste konsert på Rockefeller på lørdag. Igjen sitter vi med to sterke album, 120 Days og 120 DaysII (kreativt!), noen tidlige EPer og en hau av gode liveopplevelser. Syndat sisteskiva ikke fikk samme oppmerksomheten som den første (noen somhusker hallelujah-stemingen i norsk media i 2006?), for når du hører på beggeback to back er det ikke tvil om hvilket som er det beste. Men akk, aldri mervil klubb og indie fusjoneres på en så sterk måte i Oslo, aldri mer viløregangene våre pleies av skarp kraut-elektronikk. Farvel :'( :'(

Vil du ha billett og ta en verdig avskjed med 120 Days? Send oss en e-post med navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no. Merk e-posten 120 Days. Førstemann til mølla!

Er du for sent ute koster vanlig billett 250,-. Aldersgrense er 18. år.

X