Velkommen til folkefest

På førstkommende fredag 24. august arrangerer vi svær folkefest i _hele_ Folketeaterpassasjen, og du er invitert.Var det noen som sa Oslos største innendørs utendørsservering? Og gratis fingermat? Og snille priser i baren? Og OST&KJEX (DIYnamic)? Og deephouse-hitmaskinen BENOIT&SERGIO (FR/US)? OG GRATIS INNGANG?Meld deg på Facebook-eventet og les mer her:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X