Smil og Gift møter Louiza Louhibi

Yves Saint Laurent - fordi hun fortjener det!Hun er stor i kjeften. Motebevisst. Ung. AP-politiker, dekorert feministisk helt og ikke-troende muslim. Den norske offentligheten ønsket seg en som henne, men da hun dukket opp var de ikke forberedte på hva som kom til treffe dem. Møt Louiza Louhibi.[1]Så, Louiza. Hvor drita var du egentlig på BAR Tjuvholmen? – Jeg var nesten edru.[6]Var du det? – Jeg var veldig sint! Men jeg var edru. Jeg har til og medet vitne på det. Vi var sammen på ROM 13-festen og drakk kakao før vi dro tilBAR Tjuvolmen.[1]Men vi så deg på ROM […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X