Parkteateret 10 år: Blonde Redhead

Parkteateret sitt tiårsjubileum fortsetter! På torsdagen er det Blonde Redhead sin tur. Vil du ha gratis inngang for deg og en venn? Send en e-post til konkurranse@nattogdag.no merket "Blonde Redhead"Når du hører på musikken Blonde Redhead har blitt mest kjentfor, er det rart å tenke at de hentet navnet sitt fra én låt av New Yorks NoWave-legender DNA. Skjøre og intrikate popmelodier, krydret med eksperimentellestrukturer og vokalist Kazu Makinos unike stemme. Parkteateret feirer ti år ogdrar på med en konsertrekke av de sjeldne, dette er etter vår meninghøydepunktet. Få med deg et band som over tjue år og åtte album […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X