Øyanatt med Lot Lot: Joy Orbison

Lot Lot, Red Bull Music Academy og Natt&Dag er stolte av å presentere tre netter under Øyafestivalen med spennende og nyskapende musikk på Dattera til Hagen. Torsdag 9. august, fredag 10. august og 11. august får du lokale og internasjonale navn som på hver sin måte har skapt seg et navn innenfor dagens klubbmusikk. Fredag 10. august byr vi på Joy Orbison, Boska og Chmmr & Telephones.Joy Orbison gjorde seg først bemerket i 2009 med en dubstep-singel på Hotflush, men det er først det siste året, hvor han har dyrket en renere 4/4 house-stil, at det virkelig har begynt å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X