Nora

tgSTAN Gjestespill på Black Box teater. Ibsenfestivalen 24.-26.august Når det anerkjente belgiske teaterkompaniet tgSTAN gjesterBlack Box teater under Ibsenfestivalen med sin forestilling Nora er det i etforsøk på å vise at Et dukkehjem har en verdi langt utover det å være enhistorisk studie av samfunnet i det 19. århundre. tgSTAN stiller spørsmål vedhvorvidt kvinners posisjon virkelig har endret seg siden 1879, ytrer en kritikkmot forbrukersamfunn og samfunnsmessig hykleri, og skisserer potensiellefallgruver for det velmøblerte hjem anno 2012. tgSTAN jobber uten regissør, oger svært skuespillerorienterte og udogmatiske: “Cocteau og Anouilh står side omside med Tsjekhov. Thomas Bernhard sidestilles med Ibsen og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.