Nora oder ein puppenhaus/Et dukkehjem

Theater Oberhausen Gjestespill på Nationaltheatret 28. og 29. august En idyllisk julaften: Advokat Helmer, hans trofaste frueNora og de skjønne barna pynter treet sammen. De flørter og ler. Når enutpresser og en gammel skolevenn invaderer huset deres, slår mørke hemmelighetersprekker i familieidyllen. Men den største trusselen mot harmonien i ekteskapetkommer ikke utenfra. Dukkehjemmet til Nora og Helmer bryter sammen innenfra, ogunder juletreet ligger heftige avsløringer og eksistensielle sannheter. Theater Oberhausens forestilling ligger nært på Ibsenstekst, men forsøker hente ut det komiske, lekne og fantasifulle i Et dukkehjemgjennom burlesk spillestil og trashy bildebruk. På Nationaltheatretshjemmesider er forestillingen beskrevet som en fargesprakende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X