Lanseringsfest på Dattera til Hagen under Øyanatt

Vi feirer nytt nummer med lanseringsfest under Øyanatt!Ny dag, nye muligheter. Ny avis – ny anledning til å arrangere en lanseringsfest med NATT&DAG-priser i baren mellom 20-23. Dette skjer:Idag, altså fredag 10. august, har den nye utgaven vår kommet ut på gata. Vi feirer dette på Dattera sammen med LotLot og RedBull Music Academy under Øyanatt, ALTSÅ: mange fluer i en smekk, og store muligheter for at det blir en meget bra kveld. Sjekk ut hvem som spiller:Lineup: Joy Orbison (UK/ Doldrums/ Hotflush), Boska (NO/ LoveOD/ Studio Barnhus), Chmmr & Telephones Extravaganza (NO/ Full Pupp/Relish)Sted: Dattera til HagenTid: Kom før […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.