Ice Cube på Sentrum Scene

Å gå med lånt NWA-t-skjorte på Hovefestivalen var etsjakktrekk. Kidza skulle peke ut sitt favorittmedlem, noe som resulterte i enrekke interessante diskusjoner. Mange plukket Eazy, noen skeiet ut og tok Dre,og ingen tok Yella eller Ren, fordi ingen bryr seg om Yella og Ren. Men, defleste, de tok Ice Cube, og gratulerer, for det er riktig svar. Solo har fyrenlaget tre klassikeralbum, AmeriKKKa’s Most Wanted og Death Certificate og ThePredator, noen drøyt bra hits, “Check Yo Self” og “It Was A Good Day” ogtidenes disselåt, “No Vaseline”, i tillegg til at han skrev det meste av detsom var å skrive […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X