Ice Cube på Sentrum Scene

b
a

Å gå med lånt NWA-t-skjorte på Hovefestivalen var etsjakktrekk. Kidza skulle peke ut sitt favorittmedlem, noe som resulterte i enrekke interessante diskusjoner. Mange plukket Eazy, noen skeiet ut og tok Dre,og ingen tok Yella eller Ren, fordi ingen bryr seg om Yella og Ren. Men, defleste, de tok Ice Cube, og gratulerer, for det er riktig svar. Solo har fyrenlaget tre klassikeralbum, AmeriKKKa’s Most Wanted og Death Certificate og ThePredator, noen drøyt bra hits, “Check Yo Self” og “It Was A Good Day” ogtidenes disselåt, “No Vaseline”, i tillegg til at han skrev det meste av detsom var å skrive i NWA. Ikke gå glipp av denne sjansen til å få med deg en avverdens beste MCs.

Onsdag 15. august. 20.00 på Sentrum Scene. CC er 395,- // ID: 18 ÅR

Sjekk ut Ice Cube-miksen til Patski Love fra Juicy, som selvfølgelig stiller på Sentrum Scene på onsdag. Fett!