Sjekk ut filmtrailerne: uke 29/30

Will Ferrell slår enbaby, James Franco prøver å lokke til seg barn, supermann har blitt fiskeren avstål og scientologikirka får bank av Hollywood.The Campaign"I went to the petting zoo and I let the donkeylick my wiener." Jegskulle til å nevne Will Ferrell sin humor på sitt verste, men ettersom vi harfulgt med på republikanerne kamp om plassen som deres presidenthåp i detkommende valget tror jeg ikke dette komiske småbyspetakkelet er så langt fra virkeligheten.embed:http://www.youtube.com/watch?v=k7yC0iiK7a4Man of SteelDe kitchesuperhelters dager er forlengst forbi, og siste spiker i kisten er Supermann. Man of Steel er like dramatisk som Smallville, bortsett fra at denne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X