Bring out the girls!

Det har kommet en ny HBO-serie som heter Girls. Den er produsert av Judd Apatow,og den handler om fire amerikanske middelklassejenter i tjueåra som prøver å fåorden på livene sine. Den foregår i New York. Den er skrevet og produsert av enseksogtyve år gammel jente som heter Lena Dunham, som også spiller hovedrollen.Den ble på sedvanlig internettvis genierklært før den rakk å ha premiere, og nåsom det uunngåelige antiklimakset etter første episode har lagt seg, kan det seut som om man har å gjøre med et vaskekte kulturelt fenomen – en referanseserieman ikke har sett maken til siden Seinfeld(eller i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X