THE VOID #003 – Jonas Kopp (Curle / Stroboscopic Artefacts / Ostgut Ton)

Fredag 22. juni. 23:00 The Void002 ble akkurat så fett som vi hadde håpet på, medmisantrop-techno, mørk belysning og skumle CO2-kanoner. Leit at klubbgjengerneikke klarte å holde det gående hele natta, men herregud, det er begrenset hvormye sonisk juling et menneske tåler i løpet av en kveld, så dere er tilgitt alleog enhver. Jonas Kopp er av samme ulla som de foregående Void-gjestene, men detinnslag av noe funky i ullmiksen, og kanskje til og med et snev av lys i endenav tunnelen. Vær der eller vær et prisme. CC: 100,-/150,- // ID: 23 år

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X