Porsgrunn internasjonale teaterfestival

Kunst- og kulturarbeidere skal visst ha sommerferie som ossandre, hvilket betyr at teatrene stort sett holder stengt hele sommeren. Mendet er med scenekunsten som det er med musikken: sommer er festivaltid. Kasterdu deg på toget mot Skien og hopper av i Porsgrunn mellom 15. og 19. juni kandu få med deg en av Norges mest spennende scenekunstfestivaler: PorsgrunnInternasjonale Teaterfestival. Festivalen kombinerer teater av høyinternasjonal kvalitet med et sterkt faglig program. Festivalen byr blant annetpå en gylden mulighet til å se Odin teatrets forestilling Det kroniske liv,overveie Grenland friteaters grundige iscenesettelse av Molieres Den Gjerrige,utforske krysningspunktet mellom ulike scenekunstformer sammen med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X