OVER OSLO 2012

Onsdag 20. juni til lørdag 23. juni. Grefsenkollen Endelig har noen innsett at Grefsenkollen kan brukes til noeannet enn som møteplass for syklister med selvrealiseringsproblemer.Arrangørene går skarpt ut og kaller det for “Feelgoodfestivalen”, noe som gjørat vi ikke feeler oss så veldig good, men de skal ha for forsøket. Bookingene?Så straight som du kan forvente deg av en festival i nærheten av Nordmarka, mendet funker. Vi snakker Maria Mena, Jahn Teigen og Dumdum Boys, samt fyren somhar gjort en formue på å blande briller, singlet og store skjerf. Faen. Hvorforkom ikke jeg på den ideen først?

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X