Onyx på Vannspeilet i dag

Raekwon og GZA forlot nettopp Trondheim – i kveld står Onyx på scenen på Orkanger

Etter mye motgang og uheldige nyheter, er likevel Vannspeilet et faktum, og i dag får Orkanger besøk av Onyx fra New York og norske Kvelertak. Omtrent alle født etter 1970 ble godt kjent med eastcoastrapperne Wu-Tang Clan enten de ville eller ikke på nittitallet. De som var mer interessert dog, fikk kanskje også med seg rapperne fra samme by, nærmere bestemt Queens. Vi snakker ikke om Nas & The Bravehearts, vi snakker om noen som er enda tøffere – nemlig Onyx.

Etter å ha holdt på siden 1988 (Det samme som NATT&DAG, hey hey hey!), slo de igjennom på MTV med låten Slam! utgitt på Def Jam i 1993 – det samme året som Wu-Tang Clan ga ut legendariske Enter The 36 Chambers. Østkystrappen var et faktum – og nå tjue år etter står trioen med endel år på baken klare i et sirkustelt for å fortelle oss hva ekte hip-hop er for noe.

Kvelertak, Dagny og Christoffer Øien spiller også denne kvelden. Og Orkanger? Det er kun en liten time unna, folkens.

Gratis festivalbusser går tur/retur Trondheim og Orkanger . Mer info på Vannspeilet.com.

X