NUDE-DISKO OG SEX I DET FRI

NATT&DAG tok med seg tre av de mest nakne i nude-diskobandet MIO for å illustrere de beste plettene å penetrere.Hjemme i Trondheim i sommer? Det er kjekt å vite hvor man skal gjøre av seg når trangen blir for stor. NATT&DAGs utsendte huket tak i MIO og gikk på jakt etter perfekte pletter å utføre litt elskov.1: DjupvikaDjupvika, den gamle nudisten. Vårehippieforeldre la alt til rette for at det skulle være lov til å kose segskikkelig utendørs – dessverre var ikke naboer og joggere like gira på barerumper som det vi er, og i 2005 ble stranda lagt ned som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X