Hove – Musikalsk recap dag 3

Dag tre på Hovefestivalen 2012 er over. Her er det vi fikk med oss!Real EstateTodimensjonaltReal Estate hadde ingen takknemlig oppgave på torsdagen på Hove. De skulle konkurrere mot Wiz Khalifa om publikum, de skulle overbevise Hove-Torsdagen om at det var rom for indierock og ikke bare wobble wobble og OG's, og de skulle overføre sitt lett skimrende lydbilde fra plate til en festivalkonsert. Etter en lovende åpning, blir det raskt tydelig at det sterkeste kortet Real Estate har, en slags solvasket sjarm, ikke er i kortstokken foran en halvfull Teltscene. Gitarene klinger ikke like fint, harmoniene sitter ikke helt, en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X