Folk på Hove: dag 2

1. Dagens skræver: “Erlend” (27) fra ArendalKva er det morosamste du har gjort på Hove? Hehehe–Kastet bark på Morten. Eller så må det ha vært å være på Flekken. Så kjedelig svar? Jeg må finne på noe morsommere. IFJOR gjorde jeg masse morsomt, da!Som hva da, for eksempel?–Da klatra jeg og satt i trær i boxer'n og slang meg ned på folk som gikk forbi. Også bandt jeg et rep rundt livet med seks-sju karabinkroker som jeg løp rundt og spente meg fast i dem og løp andre veien.For å dra damer?–Ja.For å hooke opp med chix?–Ja.Fikk du noe på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X