FÖSTUDAGUR: RON BASEJAM

Det Islandsk-inspirerte klubbkonseptet Föstudagur ruller videre inn i sommerenmed galskap fra Ron Basejam – medlem av den noe uhøytidelige gruppen CrazyP(enis), mest kjent for mini-hitene “3 Play It Cool” og “Heartbreaker”.Behagelig dansbar downtempo uten å skli ut i klein catwalk-musikk. Av Ron Basejam kandu forvente alt fra den sentimentale pianolåta “Into my life”, til skrudd discoog klassisk sjelfull house.Fett nok? Vi har plasser til deg! Ikke bare gir listeplass gratis inngang, den gir tilgang til førfest med gratis mat og forfriskninger fra klokka 20.00! Skriv inn e-post i kommentarfeltet under. Førstemann til discomølla!ID er 20 år. CC er 100,- for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X