FÖSTUDAGUR: RON BASEJAM

Det Islandsk-inspirerte klubbkonseptet Föstudagur ruller videre inn i sommerenmed galskap fra Ron Basejam – medlem av den noe uhøytidelige gruppen CrazyP(enis), mest kjent for mini-hitene “3 Play It Cool” og “Heartbreaker”.Behagelig dansbar downtempo uten å skli ut i klein catwalk-musikk. Av Ron Basejam kandu forvente alt fra den sentimentale pianolåta “Into my life”, til skrudd discoog klassisk sjelfull house.Fett nok? Vi har plasser til deg! Ikke bare gir listeplass gratis inngang, den gir tilgang til førfest med gratis mat og forfriskninger fra klokka 20.00! Skriv inn e-post i kommentarfeltet under. Førstemann til discomølla!ID er 20 år. CC er 100,- for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.