Det Gode Selskab – Marathon for love

Søndag 24. juni. 12:00. Rockefeller (På Taket) Solaris & Tod Louie i Det Gode Selskabslår et slag for klubbing ute i det fri, en idrett som vanligvis forbindes medsvette kjellere. Først inntok de Grims Grenka, nå arrangerer de klubbmaraton påtaket til Rockefeller, på en av årets lyseste dager. Fra 12:00 til 03:00 på St.Hansaften spiller over ti nasjonale DJ-helter alt fra hard techno til dusdisco. Kyss, klapp og klem til de som klubber i samtlige 15 timer i solsteika.NB! Ikke lov med bål. CC: 50,-/100,- // ID: 20 år

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X