DEN STORE MØRKLEGGINGEN

Eiendomsmeglerselvtilliter ’mørkt’. Paradise Hotel er ’mørkt’. Grand Prix er ’mørkt’. ABBsforestillingsverden er ’mørk’.Ved siden av den målrettede sosialiseringen og det overrumplende høye nivået avangst og overkompensert utilpasshet man kan observere på hvert fortau, hvergalleriåpning og hvert gatekjøkken, er det mest problematiske ved å flytte tilOslo at man plutselig på daglig basis er nødt til å forholde seg til osloboernespatologiske hang til å pønske ut – og ta i bruk nye slangbegreper. Det er ikkegodt å si om det skyldes kjedsomhet, illusjoner om tidsklemmer eller enustyrlig destruktiv impuls som ikke får hvile før den har tømt det norske språkfor all spissfindighet, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X