Bilder fra GZA og Raekwon på Familien

NATT&DAG takker og bukker for en eventyrlig kveld på Familien.Det var mange som hadde gledet seg til å se større deler av klanen over alle klaner, nemlig Wu-Tang Clan samlet på Vannspeilet på fredag - i stedet dukket kun to av medlemmene opp på Familien torsdag. Likevel leverte legendene GZA og Raekwon et show som var langt over forventning. Fra å starte med Wu Tang Clan Aint Nutn To F' Wit og Da Mystery Of Chezzboxing mens stort sett hele publikum var med og rappet, spilte de like så godt gjennom hele Enter The 36 Chambers, Only Built For Cuban […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X