Vestavind

L.A. WOMAN: Linnea Dale er født 22. april1991 i Tinn i Telemark. Hun var deltaker i sangkonkurransen Idol på TV 2 i2007. Senere var hun gjestevokalist på singlene “Ambitions” og “Sometimes” tildrammensbandet Donkeyboy. I 2010 kunngjorde hun at ville konsentrere seg omskole og egne prosjekter. EP-en “Children of the Sun” ble lansert i januardette året og singelen “And Then the Sun Comes Up” kom i mars. LP-en Lemoyne Street, produsert av ØysteinGreni og Nikolai Eilertsen fra Bigbang, er ute nå.Linnea Dale (21) dro til USA og vestkysten for å ferdigstille denførste soloplata. Hva fant hun?“Isthere any sunshine left?”, spør Øystein […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X