N&D og Hove-slippfest i kveld

Torsdag 3. mai, i kveld, inviterer NATT&DAG og Hovefestivalen til en helaften på Blå i Oslo.På uteserveringen ved Akerselva blir det konsert med MAYA VIK, IMPOSSIBLE og DISASTER IN THE UNIVERSE, som alle spiller på Hoves store festivalvorspiel 25. juni. Sånn i 23-draget tar vi festen inn med ingen ringere enn det britiske bass-vidunderet Scuba (Hotflush). Et hett tips er å komme tidlig – det blir fullt!FACEBOOK HERVideokunst fra Erlend Larsen. Konsertstart: 21:00. CC: 100,-. ID: 20.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X