Com Truise eksklusivt til Samfundet og Pstereo

Nå bør klubbfolket reise hendene i været og rope hurra - for til Samfundet og Klubbpstereo kommer ingen ringere enn Com Truise helt fra det amerikanske eplet og til Klubben for å synthifisere trendy trøndere med sin moderne New Order/Cocteau Twins-inspirerende synth funkMannen bak navnet Com Truise, Seth Haley, har lenge vært involvert i en rekke andre prosjekter, men endte med Com Truise, som han har hatt stor suksess med og fått mye positiv kritikk. Selv kaller han musikken sin "mid-fi synth- wave, slow-motion funk”, tolk det som du vil.Dette blir en rosin i pølsa for alle som liker det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X