Com Truise eksklusivt til Samfundet og Pstereo

b
a

Nå bør klubbfolket reise hendene i været og rope hurra – for til Samfundet og Klubbpstereo kommer ingen ringere enn Com Truise helt fra det amerikanske eplet og til Klubben for å synthifisere trendy trøndere med sin moderne New Order/Cocteau Twins-inspirerende synth funk

Mannen bak navnet Com Truise, Seth Haley, har lenge vært involvert i en rekke andre prosjekter, men endte med Com Truise, som han har hatt stor suksess med og fått mye positiv kritikk. Selv kaller han musikken sin «mid-fi synth- wave, slow-motion funk”, tolk det som du vil.

Dette blir en rosin i pølsa for alle som liker det ekstra lekre og overfladiske godt inspirert av det ekle åttitall. In the positive way.

Herr Truise kommer eksklusivt til Samfundet lørdag 18. august som den eneste stoppen innom Norge på Europaturnéen.