TEV pres.: Downtown BRGN live m/ Siesta Submarina, Christian Tilt, Thomas Danger

TEV pres.: Downtown BRGN live m/ Siesta Submarina, Christian Tilt, Thomas DangerSupa 20. AprilTKNO fra BRGN! Downtown BRGN er et old boys-lag av teknoentuisaster fra Bergen og hvem er vel bedre til å huse dem enn Trondheim Elektroverksted, en av de få som tar tekno på alvor i Trondheim. Thomas Danger er kjent for å kunne levere passelig harde sett, men har etterhvert sonet seg inn på mere minimale saker. Vi håper selvfølgelig det blir hardt, det veit du godt. Tilt lover dype, abstrakte saker og Siesta Submarina kobler opp hans alltid erkeanaloge sitt.Tre for kvelden:Thomas Danger - Moskus (Sex […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X