Oslomesterskap i fifa 2012 – Delfinaler

Delt inn i regioner: Lørdag 21. april. 13:00. Deichmanske Bibliotek Tirsdag24. april. 16:00. Lamberseter Bibliotek Lørdag 28. april. 11:00. Røa Filial X, X, firkant, X, trekant, runding, RUNDING! Nei! Faen.Siden i høst har Oslos ungdommer brukt tid og arbeidsavklaringspenger på åspisse ferdighetene sine i FIFA 12, i april kan du se dem høste fruktene av altarbeidet. Betydelige mengder billig hårgelé og mange kilo potetgull har gåttmed i prosessen. Har du kommet deg videre fra Nintendo 64 (det har dessverreikke vi), kan du se bibliotekenes hjemmesider for påmelding. Ønsker du å væretilskuer, er nok finalen 12. mai hakket mer spennende. Dibs […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.