NATT&DAG møter Stian Wallum

Gonzojournalistfloskling, forsvaring av mediemonopolet og generell kos –Smilegubben og Gifttrynet har møtt tidligere Terapi- og NATT&DAG-redaktør –nå kulturredaktør i Adressa# Stian Wallum. For en hyggestund![6]Hei Stian, var Smilegift favoritten din iNATT&DAG og eller? Vi var utspekulert nok tilå lure inn de verste spørsmålene på Smilegubben med en slags skjultoverkoselighet. Vi var onde.[6] Hæ, fantes det ironi på nittitallet?Vi var allerede postironikerepå den tida, og ny-emo. Allerede da var det snakk om at ironien var død[1]Sier du det ja, den nye humoren kommer jo nåDen nye nye humorenja.[6] Eskild Brøndbo uttalte i Dagbladet attrondhjemmere tenkte for mye hva de hadde på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X