Marius Sommerfeldt-klubb #3

Seriøsiteten har lagt seg som et klamt teppe over Oslos uteliv. Operasjon salutt og operasjon hvit snø har blitt operasjon festbrems. Vår egen gromgutt Marius Sommerfeldt slår derfor et naivt slag for god gammeldags topp stemning, og gir oss versjon nr. 3. av sin selvtittelerte seiersmarsj. Ta på deg dine mest joviale klær og nyt en kjølig Moscow Mule mens du spaner ut noe god rips på dansegulvet. Musikken? Alt det beste du kan få plass til på en USB-stick, spilt med stor entusiasme. Måtte det bli en skamløs aften. Purr!I kveld 23:00 på Dattera til Hagen. GRATIS! ID er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X