HeartAttack: Luke Hess

Selv om du er sliten etter Danny Krivit i går kveld anbefaller vi at du tar turen ned på Villa i kveld.Luke Hess er født midt i technoens arnested, Detroit, og vokste opp med 90-tallets enorme fester i hjembyen. Senere har fyren blitt både ingeinør og matematiker, og kommanderer dansegulvet med iskald presisjon.CC er 100,-. ID 23 år.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X