Eye Emma Jedi

Lille ølduggete utelivsspeil på veggen der, hvem har størst hype ilandet her? Det må være Eye Emma Jedi, som før de så mye som hadde løftet enfinger allerede hadde sikret seg platekontrakt, gig på Øyafestivalen og a-listingpå P3. Singlene “Crucified”, “Lights” og “Brother” har gått sin seiersganglandet rundt, fallhøyden er derfor rimelig stor før de skal gi ut sin førsteEP, men heldigvis har de utvidet mannskapet fra to til fem mann, så det burde være litt flere å fordele skylden på, skulledet gå virkelig ille. Er de verdt alt fuzzet? Ta turen ned på Jaeger og finn utselv.VIL DU HA […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X