A Place To Bury strangers

Torsdag 19. april. 20:00. BlåI forbindelse med A Place To Bury Strangers sin konsert påBlå 19. april arrangerer vi en aldri så liten konkurranse. Vi spør: hvor villedu helst begravd et lik i Oslo? Helsfyr t-bane? Østensjøvannet? Taxi Take Away? Alt er lov. Send inn dittforslag til konkurranse@nattogdag.no med subject “A Place To Bury Strangers”.Beste forslag belønnes med billetter. Noen vil ha det til at hvis du på død og liv må begrave allelåtene dine i støy, så er du kanskje ikke en veldig god låtskriver i utgangspunktet,men A Place To Bury strangers har prestert langt over den gjengse skostirrer. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X